Specialiteiten - Data Protection & IT / Sport

thales-lawyers-avocats-advocaten-bruxelles-brussel-brussels

THALES LAWYERS heeft onlangs twee snelgroeiende specialiteiten toegevoegd, ondersteund door advocaten die klaar staan om onze cliënten bij te staan in gebieden die voortdurend in ontwikkeling zijn :

🔐 Data Protection & IT Law – Thibault Caeymaex
In een wereld waarin gegevensbescherming en cyberbeveiliging belangrijke thema's zijn geworden, is Thibault Caeymaex gespecialiseerd in het ondersteunen van bedrijven, instellingen en particulieren om te voldoen aan de normen voor gegevensbescherming (GDPR en andere wetgeving).
THALES ondersteunt u bij het beoordelen van risico's, het opstellen van interne beleidsregels en het beheren van beveiligingsincidenten. Dankzij onze proactieve en op maat gemaakte aanpak kunnen alle soorten klanten hun gevoelige gegevens beter beschermen en tegelijkertijd concurrerend en veilig blijven.

⚽ Sport Law – Steve Griess, Olivier Scheuer, Emmanuel Georgas
Dankzij onze diepgaande kennis van de specifieke uitdagingen van de sportsector staat THALES aan uw zijde om u te adviseren over het beheer van atletencontracten, het onderhandelen over commerciële partnerschappen en het oplossen van geschillen.
Of het nu gaat om sportclubs, professionele atleten of organisaties, wij bieden een persoonlijke aanpak die perfect is afgestemd op de behoeften van elke speler in de sportwereld.

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe onze specialisten u kunnen helpen bij het effectief beheren van je juridische uitdagingen op digitaal of sportgebied.

Partagez :

Plus d'actualités

NL